O nas

Vzemi si čas za premislek, ukrepaj pa naglo in odločno. Sokrat.

Kam vas vabimo na kavo?

V tem hitrem tempu življenja in nenehnem boju na trgu, je vse bolj pomembno tudi to, da se znamo in zmoremo za trenutek ustaviti. Vabimo vas v prijeten kotiček, kjer si lahko v miru izmenjamo informacije in spijemo kakšno dobro kavico ali čaj. In dan je spet nekoliko lepši…

Spoznajte nas

Vsak na svojem področju raziskujemo in se izobražujemo ter z dolgoletnimi izkušnjami pomagamo vam, da lažje in hitreje uresničite svoje želje in cilje, ki jih želite doseči. 

Claudija Hočevar

Računovodja

Podjetnica že več kot 20 let, žena in mati dveh najstniških otrok. Prostovoljna gasilka in predavateljica pri gasilski mladini. Računovodja je varuh vsakega podjetnika.

Sebastjan Jenkovič

Poslovni svetovalec za tuje trge

Športnik in jezikoslovec, ki obvlada kar nekaj tujih jezikov tekoče. Strasten popotnik in raziskovalec vsega novega. Poslovni partner, ki nagrajuje svoje kontakte z realizacijo.

Grega Rednak

IT oddelek

Confidos doo

Confidos doo vam nudi celovite storitve s področja financ, davkov, računovodstva in investicij. Dolgoročni odnos z vami gradimo od samega začetka vašega vstopa na podjetniški trg. Prav tako vas ne pustimo na cedilu, ko vam mogoče kdaj na tej poti ne gre vse po načrtih.                                                    Z vami ob vseh izzivih podjetništva. 

Hvala vsem vam, ki ste z nami

Vaše mnenje šteje, vaše ocene štejejo in vaše vse povratne informacije štejejo.  Zaradi vas, se lahko razvijamo v pravo smer in zaradi vas lahko nadgrajujemo storitve, ki jih potrebujete. 

Pomaknite se na vrh