O nas

Računovodski servis z rešitvami.

Spoznajmo se!

Računovodski servis Confidos vam z bogatimi izkušnjami s področja računovodstva, financ in poslovanja trdno stoji ob strani na vaši poti uspeha v podjetništvu. Z našimi partnerji, ki pokrivajo področje pravnega svetovanja ter svetovanja pri naložbah v nepremičnine nudimo inovativne rešitve tudi za posameznike, ki se podajajo v poslovne vode in za uveljavljena podjetja, ki potrebujejo zaupanja vrednega partnerja za vodenje poslovnih knjig ter zanesljivo informacijo, ki pripomore k dobrim in uspešnim poslovnim odločitvam. Varujemo vaše podjetje. 

STROKOVNE REŠITVE - HITRO Prihodnost je svetla, ko si nanjo pripravljen.

Pomagamo vam pri vašem uspehu. Imamo izkušnje in znanje ter strokovne sodelavce.

ZAPOSLITVE: TUJCI - REŠITVE

Sezonska dela, zaposlovanje državljanov BIH in Srbije, zaposlovanje državljanov držav izven EU, napoteni delavci, kratkotrajno delo zastopnikov

POSLOVANJE: DAVKI

davek od dohodkov pravnih oseb, dohodnina, davek na dodano vrednost, davek od premoženja nepojasnjenega izvora oziroma nenapovedanih dohodkov, davek na dediščine in darila, davek na promet nepremičnin, davek od premoženja, davek od prometa zavarovalnih poslov, davek na finančne storitve, davek na motorna vozila, davek na vodna plovila, davek na dobitke od iger na srečo, nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča, mednarodno obdavčenje

FINANCE: KAKO DO DENARJA?

Nepovratna sredstva, razpisi v Sloveniji ali EU, posojila za podjetja, odkup terjatev, ustanovni kapital, prodaja deleža podjetja, investitorji in poslovni angeli

PODJETNIŠTVO: STEČAJ PODJETJA - NE!

Stečajni postopek je načeloma dovoljeno voditi nad vsako pravno osebo, ki je insolventna, torej trajneje nelikvidna ter dolgoročno plačilno nesposobna. Pred tem zadnjim dejanjem, še vedno obstaja več možnosti, ki so za podjetnika bistveno bolj ugodne.

ZAUPANJE NA DOLGI ROK RAČUNOVODSTVO: Nujno zlo ali nujna pomoč?

Večno vprašanje! Naj naredimo vse sami ali si poiščemo pomoč? Obstajajo rešitve za vsakogar.

BREZ DENARJA JE TEŽKO INVESTICIJE: Mahne in velike priložnosti

Žal, je danes denar - cash flow - eden izmed najpomembnejših dejstev v naši družbi. Eni med nami uspešno investirajo, drugi med nami so bolj porabniki le tega. Za vse pa obstajajo priložnosti!

POMOČ TAKOJTEŽAVE: Niste sami. Samo vprašajte...

Ste upnik ali dolžnik? Je vaše podjetje v težavah - poslovno ali finančno? Potrebujete pravno pomoč ali samo odlične nasvete, kako naprej? Ne odlašajte in nas pokličite!

https://confidos.si/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_08.png

POSLOVNE METODE Razmišljamo izven okvirjev.

Za podjetnika se odločajo ljudje z vizijo in sanjami, za katere menijo, da jih je moč doseči. Vendar, morajo za uspeh zelo trdo delati, se prilagajati in biti odločeni, da dosežejo svoje cilje. Redkokdaj pa gre vse po načrtih brez težav.

NAŠA VIZIJA Zaupanje z vami gradimo dolgoročno.

Razumemo vaše želje, saj smo tudi sami podjetniki. Nobeno vaše vprašanje, nam ni odveč.

Na trgu niste sami. Vaš uspeh je odvisen tudi od vaše nenehne radovednosti in želje, kako lahko svoje podjetje dvignete na višjo raven. Naj vam pri tem pomagamo s svojimi izkušnjami. Marsikatero pot vam lahko bistveno olajšamo in skrajšamo, predvsem pa vam s svojimi rešitvami prihranimo vaš težko prislužen denar.

40%
Samostojnih podjetnikov pozna davčne stopnje
60%
Podjetij je že imelo opravka z inšpektorji.
80%
Podjetij išče finančne rezerve
https://confidos.si/wp-content/uploads/2020/08/inner_image_01-850x1280.jpg

KAJ JE INFLACIJA?V negotovih časih je zelo pomembno, da gledamo naprej v prihodnost in imamo načrt.

V tržnem gospodarstvu se cene izdelkov in storitev lahko vedno spreminjajo. Nekatere se višajo, druge pa nižajo. Do inflacije pride, če se cene vseh izdelkov in storitev na splošno zvišajo na skoraj vseh področij, ne le cene posameznih artiklov določene dejavnosti. To pomeni, da lahko danes za 1 € kupite manj kot včeraj. Z drugimi besedami, inflacija zmanjšuje vrednost valute skozi čas.

BEST TACTICSWe're here to inform which tactics need funding and which are drainsom

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals after maintainable products.

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric “outside the box” thinking.

FRESHEST IDEASWe are a young and creative company and we offer you fresh ideas.

With many types of mortgages and interest rates on the market, it can be confusing to know which one is right for you, so we’ve outlined some of the basic below.

Valuation Services
Development of Financial Models
Corporate Financial Advisory
Deal Structuring
https://confidos.si/wp-content/uploads/2020/08/service_07-850x1200.jpg

PRAVNIK SVETUJE Ni potrebno, da se učimo iz napak!

Pridobivanje kakovostnih pravnih in finančnih storitev je osnova za uspešno poslovanje in zagotovilo za življenje brez stresa. Tovrstne storitve so še posebej pomembne ob soočenju s tujo zakonodajo, tujim davčnim sistemom in neznano finančno strukturo.

Pri selitvi ali organiziranju vašega podjetja v drugi državi, lahko naletite na številne težave in vprašanja. S pravilnim izvajanjem pravno pomembnih dejanj, vam lahko strokovnjak bistveno pomaga pri pravem koraku na vaši poti. Pozna skladnost in z zahteve tuje in mednarodne zakonodaje, kakovost pravnih in finančnih storitev, s katerimi se lahko srečujete in navsezadnje je vaša ovira morda tudi samo jezik.

Pravilna strategija prinese uspeh80%
Pravilni postopki izvedbe 60%
Pravočasno svetovanje o postopku 40%

Obkrožite se z ljudmi, ki vam želijo dobro

Ni vsak dan dober, vendar se zna zgoditi, da je v vsakem dnevu vsaj nekaj dobrega.
https://confidos.si/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_09.png

ZAKONODAJA Priseljevanje in iskanje novih priložnosti

So zmage, ki vodijo v slepe ulice, a tudi porazi, ki odpirajo nove poti.